Over Bureau Bliss

Josine1-1.jpg

Bureau Bliss 

Dat is Josine van Keulen. 27 jaar. Afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht als Bachelor Arts & Economics, Eventmanager. 

Barstend van energie en met meer dan 10 jaar ervaring. De flexibele faciliterende motor voor tal van evenementen en congressen. 

Bureau Bliss is jong en sprankelend. 
Aanbevelingen

"Josine is een enthousiaste ZZP'er die voor ons al diverse congressen heeft georganiseerd. Josine is puntueel, kan goed schakelen tussen events, komt haar afspraken na, heeft oog voor details en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Of het nu gaat om het organiseren van een congres of een beurs, zij zorgt ervoor dat het tot in de puntjes georganiseerd wordt."
Ellen Allard, Informa

"Josine is doortastend en volhardend. Geef haar een opdracht en deze wordt perfect uitgevoerd. Prima samengewerkt en we hopen snel weer iets samen te kunnen doen."
Dennis Jak, Counter Creatives

"Josine heeft in vol vertrouwen op onze gedeelde visie haar hart en ziel in een event gestoken, zonder hier ook maar iets voor terug te verwachten. Een betere event organiser en coordinator heb ik niet vaak mee mogen maken, echt een kei in haar vak. Het frisinjehoofd event werd een groot succes ondanks alle risico's van een lage opkomst, en haar inzet op alle vlakken (van visie ontwikkeling tot afhandeling van vragen, tot operatie op de avond zelf) was geweldig!"
Felix Lepoutre, Berlage Meet & Workspace