top of page
550A9573.jpg

Hi, ik ben Josine. Of Miss Bliss.
Net hoe je mij wilt noemen.
Ik help je met de organisatie van jouw evenement, zodat jij bewust kunt genieten van het evenement.

Het verhaal

Ik ben zo’n type die graag altijd alles regelt tot het kleinste detail. Maar ik houd ook van de grote lijnen. Ik zit het liefste in de helikopter, figuurlijk dan hè, om het overzicht te houden. Oh ja, je zult mij ook altijd lijstjes zien maken. Zo houd ik in de gaten of ik niet iets vergeet en of we op de goede weg zitten.

Ik zeg/schrijf we, want het organiseren van een evenement doen wij samen. Ik heb kennis van draaiboeken, planningen, organiseren, budgetten, werkvormen, presenteren (live & online) en weet hoe je een event naar een hoger level kan brengen. Maar ik heb niet de kennis over jouw bedrijf, product of dienst. En daarom heb ik jou (en je collega’s) nodig om jullie evenement tot een succesvol evenement te maken.


Door ervaring wijs geworden

Ik ben ondernemer sinds augustus 2012. Ondertussen heb ik tal van grote evenementen mogen organiseren. Zakelijke congressen en bijeenkomsten, waar kennisoverdracht centraal staat. Maar ik word ook blij van een mooi nieuw product presenteren of een galadiner waar jouw personeel geheel in stijl op de locatie arriveert. Ik houd ook van personeelsfeesten, zodat ik stiekem, tijdens het harde werken, achter de schermen mee kan dansen. 


Tussendoor heb ik even een uitstapje gemaakt om voor een creative event agency te werken waar ik gefocust was op merkactivaties, corporate festivals en personeelsfeesten. Klanten als de NS, Prorail, Gemeente Utrecht, Klépierre en Provincie Utrecht zaten in mijn portfolio.


Wat ook een prachtige ervaring is geweest, is mijn tijd bij de Landelijke Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. De kerk staat centraal als vindplaats van geloof, hoop en liefde. Jezus wandelt al mijn hele leven met mij mee en hoe mooi is het dan dat ik mocht werken voor de organisatie waar mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en delen. 


Wat ik nu doe

Nu ben ik dé manager van Bureau Bliss. Flexibel inzetbaar als eventmanager voor jouw evenement en geef ik persoonlijk een upgrade aan jouw team! 


Nog leuk om te weten

Geboren in 1990 en opgegroeid in Westbroek. Getrouwd met Rick. Samen wonen wij in Maartensdijk met onze kids, Fenne en Nout. 

Ik ben gek op chocola, wielrennen, kamperen, skieën, fotograferen en een goed boek bij de openhaard. 

bottom of page