top of page

Projecten

IMG_6299.JPG

The Power of Collab

The Power of Collab

Een najaarsbijeenkomst organiseren waarbij samenwerken en connecten centraal staat. Dat was de opdracht van CLC-VECTA om zo hun leden met elkaar in contact te brengen en te laten zien dat ze elkaar nodig hebben.

Een Bureau Bliss productie.

  (4)1.jpg

Kerk in Actie
regiodagen 2023

'Ga mee! Wereldwijd samen in actie!' was het thema van de Kerk in Actie regiodagen in 2023. Twee bomvolle inspiratiedagen met praktische tips en waar ontmoeten centraal stond. We ontwierpen een festivalachtig programma, met workshops, catering en verrassende elementen.

Een Bureau Bliss productie.

IMG_6343.JPG

Kennisbooster Duurzaamheid

Wij organiseerden in opdracht van

CLC-VECTA een

Kennisbooster over Duurzaamheid met het thema Where hospitality meets Sustainability. Een middag voor evenementenlocaties om inspiratie op te doen over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van duurzaamheid. Een grote groep duurzame initiatieven presenteerden zich op deze middag.

Een Bureau Bliss productie.

0eeb9a0e-97eb-444a-a870-b418370a2951.JPG

AIdeas for Learning

De opkomst van generatieve algoritmes en AI-tools zoals ChatGPT bieden enorme mogelijkheden voor het L&D-vak. Hoe gebruik je AI om leren te versterken? 

Een congres over AI in opdracht van Euroforum.

30BDAFCA-05E2-468A-85BC-727B299E3F7D.JPG

Dag van de Leraar 2023

In opdracht van SPO Wij de Venen organiseerde wij een congres tijdens de Dag van de Leraar. Op de Dag van de Leraar werden alleleerkrachten uitgenodigd voor een inspirerende middag en de kick-off van de interne academie.In samenwerking met Eventbureau.nl.

IMG_6294.JPG

Kennisbooster Toegankelijkheid & Inclusie

Wij organiseerden in opdracht van

CLC-VECTA een

Kennisbooster over Toegankelijkheid en Inclusie voor eventbureau's en evenementenlocaties. 

Een Bureau Bliss productie.

Event - Gemeente Houten-8 kopie.jpg

Personeelsvereniging Gemeente Houten 50 jaar!

Een jubileumfeest met een gouden randje! HIGH5TIG als thema en alles in het goud! Een grandioze opening waarbij het dak er al vanaf ging, een top band en uniek entertainment zorgden voor het GOUDEN randje!

Een Bureau Bliss productie.

2023-09-30 Eventbureau RedStar Dinteloord (highres) -5.jpg

JoyFest: RedStar 70 jaar!

RedStar bestond 70 jaar en dat werd gevierd met een heus bedrijfsfeest op hun eigen terrein! JoyFest bestond uit een op maat gemaakte game, een heerlijk diner met tomaten van eigen kweek bereid en ontzettend leuk entertainment en een geweldige band! In samenwerking met Eventbureau.nl

1656402421753.jpeg

FESTIFORT:
Make Memories Again

Voor het 24 jarig jubileum van Rubicon bedachten we FESTIFORT: Make Memories Again. Aangezien dit het eerste feestje na corona weer was. Van de oranje aankleding, de ijsbrekende memorable openingsactiviteit, het memorieboekje en het feestje aan het eind van de avond. Was dit er eentje to remember!

Een Bureau Bliss productie.

Bureau Bliss evenement 080422 -10.jpg

Feedback Company

Voor de teamdag van Feedback Company heeft Bureau Bliss een teambuilding activiteit georganiseerd waarbij samenwerken en het samenbrengen van collega’s centraal staat. Onderling gingen ze de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde wisselbeker!

Een Bureau Bliss productie.

2022-08-26 Eventbureau Windmolenpark Zeewolde (highres) -141.jpg

Windpark Zeewolde

Een bijzondere opdracht: de opening van Windpark Zeewolde. D.m.v. een gezamenlijk gebouwde kettingreactie werd het windpark geopend. Het festival had een authentieke 'boerensfeer', compleet met lokale gerechten en een spetterend optreden van Samantha Steenwijk.
In samenwerking met Eventbureau.nl.

(35).jpg

Kerk in Actie

Regiodagen

Aan tafel & delen! was het thema van de regiodagen van Kerk in Actie in 2022. Twee bomvolle inspiratiedagen met praktische tips en waar ontmoeten centraal stond. We ontwierpen een festivalachtig programma, met workshops, catering en verrassende elementen.

Een Bureau Bliss productie.

Eventbureau_edited.jpg

Sociale Maatschap 

In samenwerking met Eventbureau.nl produceerde Bureau Bliss het Festival Samen in LIEF Amsterdam in de look & feel van een festival. Alle collega’s van de Sociale Maatschap werden in het zonnetje gezet op deze spiksplinter nieuwe locatie in Amsterdam. Een dag waarbij zij inspiratie konden op doen en gewoon lol konden hebben.

2022-09-21 13.43.52.jpg

Oktoberfest Rubicon

Met Schlagerhits, currywurst en bier werd het Halfyearfest van Rubicon gevierd. Een halfjaarlijkse meeting om de gehele organisatie bij te praten op tal van verschillende vlakken.

Een Bureau Bliss productie.

2022-09-22 19.17.34.jpg

Try-out Petrusband

Een intieme try-out van de Petrus band op een nazomeravond op Landgoed Hydepark. De try-out was een voorproefje voor de najaarstoer van de band.

Een Bureau Bliss productie.

2022-10-05 15.17.53.jpg

Dag van de Leraar 2022

In opdracht van SPO Wij de Venen organiseerde wij een congres tijdens de Dag van de Leraar. Op de Dag van de Leraar werden alle
leerkrachten uitgenodigd voor een inspirerende middag en de kick-off van de interne academie.
In samenwerking met Eventbureau.nl.

bottom of page