top of page

Projecten

1656402421753.jpeg

FESTIFORT:
Make Memories Again

Voor het 24 jarig jubileum van Rubicon bedachten we FESTIFORT: Make Memories Again. Aangezien dit het eerste feestje na corona weer was. Van de oranje aankleding, de ijsbrekende memorable openingsactiviteit, het memorieboekje en het feestje aan het eind van de avond. Was dit er eentje to remember!

Bureau Bliss evenement 080422 -10.jpg

Feedback Company

Voor de teamdag van Feedback Company heeft Bureau Bliss een teambuilding activiteit georganiseerd waarbij samenwerken en het samenbrengen van collega’s centraal staat. Onderling gingen ze de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde wisselbeker!

2022-08-26 Eventbureau Windmolenpark Zeewolde (highres) -141.jpg

Windpark Zeewolde

Een bijzondere opdracht: de opening van Windpark Zeewolde. D.m.v. een gezamenlijk gebouwde kettingreactie werd het windpark geopend. Het festival had een authentieke 'boerensfeer', compleet met lokale gerechten en een spetterend optreden van Samantha Steenwijk.
In samenwerking met Eventbureau.nl.

(35).jpg

Kerk in Actie

Regiodagen

Aan tafel & delen! was het thema van de regiodagen van Kerk in Actie in 2022. Twee bomvolle inspiratiedagen met praktische tips en waar ontmoeten centraal stond. We ontwierpen een festivalachtig programma, met workshops, catering en verrassende elementen.

Eventbureau_edited.jpg

Sociale Maatschap 

In samenwerking met Eventbureau.nl produceerde Bureau Bliss het Festival Samen in LIEF Amsterdam in de look & feel van een festival. Alle collega’s van de Sociale Maatschap werden in het zonnetje gezet op deze spiksplinter nieuwe locatie in Amsterdam. Een dag waarbij zij inspiratie konden op doen en gewoon lol konden hebben.

2022-09-21 13.43.52.jpg

Oktoberfest Rubicon

Met Schlagerhits, currywurst en bier werd het Halfyearfest van Rubicon gevierd. Een halfjaarlijkse meeting om de gehele organisatie bij te praten op tal van verschillende vlakken.

2022-09-22 19.17.34.jpg

Try-out Petrusband

Een intieme try-out van de Petrus band op een nazomeravond op Landgoed Hydepark. De try-out was een voorproefje voor de najaarstoer van de band.

2022-10-05 15.17.53.jpg

Dag van de Leraar

In opdracht van SPO Wij de Venen organiseerde wij een congres tijdens de Dag van de Leraar. Op de Dag van de Leraar werden alle
leerkrachten uitgenodigd voor een inspirerende middag en de kick-off van de interne academie.
In samenwerking met Eventbureau.nl.

Projecten: Projecten
bottom of page